Een motor race voor iedereen

Mijn grootste held is Moto GP-ster Valentino Rossi, hij heeft alles gewonnen wat er te winnen valt en is super snel op een cafe style bike. Ik hou van KTM-rijder Pol Espargaro. En ik hou van Lorenzo, hij heeft die kwaliteit. Hij is ook een geweldige kerel. Ik weet niet of hij mijn grootste idool is, maar hij is één van de grootste invloeden. Als ik er één moest kiezen, zou ik Lorenzo kiezen.

Lorenzo in de paddock

Hij is echt vriendelijk. Toen hij bij Yamaha was, was hij anders. Hij was gefocust, maar misschien te gefocust, zoals wanneer je bmw k100 bike onderdelen kopen gaat. En nu denk ik dat hij veel meer kan genieten van het racen. Hij is blij om hier te zijn. Je moet een beetje stil zijn, maar hij is vriendelijk en als hij naar buiten komt met een goede lach op zijn gezicht en een goed gevoel, dan is hij de beste en ik probeer altijd een beetje met hem te werken en op hetzelfde niveau met hem te zitten.

Hij is een ander persoon dan Lorenzo de rijder en de andere mensen rond Lorenzo de rijder. Het is altijd leuk om dat charisma te hebben, zo gemakkelijk om mee te praten. Wat zou je zeggen tegen een jonge rijder als Jorge Mendes, waarvan je gelooft dat hij op het punt staat om een grote rijder te worden?

De kracht van nieuwe talen: Mendes

Jorge Mendes doet geweldige dingen voor Jorge Mendes. Hij doet het fantastisch en je moet blij voor hem zijn, zelf gebruikt hij db killer uitlaatdemper dat is echt heel fijn voor zijn buren. Hij is een jongen waarvan je kunt zien dat hij elk jaar zoveel beter wordt en hij werkt ook hard, vooral aan zijn mentale gesteldheid, dus je moet blij voor hem zijn, hij doet geweldige dingen. Ik denk dat hij in de toekomst een ongelooflijke ruiter zal worden. Hij heeft veel talent en het is slechts een kwestie van tijd om hem resultaten op het bord te zien zetten. Ik denk dat hij nog grote sprongen gaat maken.

Jorge Mendes doet geweldige dingen voor Jorge Mendes. Hij doet het fantastisch en je moet blij voor hem zijn. Als kind, als je de kans had om een miljoen dollar te verdienen door motor te rijden… Ik zou het doen, maar alleen op een bmw r100 bike online kopen. Als ik betaald zou worden voor motorrijden, zou ik veel geld krijgen, veel meer dan dat. Als ik de kans had om te rijden en een miljoen of twee dollar te verdienen, en ook mijn familie te helpen met het geld dat ik verdien. Als het mogelijk is om beide te doen, om mijn familie te helpen en een miljoen dollar te winnen, dan doe ik het graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *