TAXI-BREDANAAR-logo

Een taxibus in Breda vind je bij Taxi Bredanaar

Ben je op zoek naar een taxibus Breda omdat je met een groter aantal personen ergens naar toe moet? Dan ben je voor voordelige prijzen en prettige chauffeurs bij Taxi Bredanaar aan het juiste adres.

Met de taxibus naar een airport 

Bij Taxi Bredanaar wordt er gewerkt met vaste tarieven voor de ritjes naar de airport. Zo zul je fixe kortingen ontvangen op de ritjes die zij aanbieden in vergelijking met de andere taxibedrijven in de omgeving van Breda. Bij dit taxibedrijf wordt er bijvoorbeeld 140 euro gerekend voor een rit naar Schiphol terwijl dit bij andere bedrijven al snel 290 euro kost. Dit dient echter wel 2 uur van te voren afgesproken moeten worden anders zal er 25 euro boven op het vaste tarief worden berekend.  Als je regelmatig een taxibus nodig hebt voor het vervoer van klanten of medewerkers kun je via de mail een offerte opvragen. Zo zul je niet zitten met bonnetjes van verschillende taxibedrijven want bij dit taxibedrijf kan gemakkelijk via factuur betaald worden. 

taxi Breda

Gemakkelijk betalen met de pinpas en veel positieve reviews 

In iedere taxi kun je gemakkelijk en kosteloos betalen met de pinpas.Voor het betalen met een creditcard zal er echter wel 2,5% transactiekosten vergoeding worden gerekend. Op de website van het taxibedrijf zijn tevens erg veel reviews te vinden van voorgaande klanten die allemaal zeer tevreden zijn over dit autobedrijf. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website.