Eenvoudig en zonder zorgen de weg op

e-Chopper kopen

Het verkeer kan een complexe zaak zijn, zeker wanneer je voor de zoveelste keer te laat op je werk bent omdat je muurvast stond in het verkeer. Met een e-Chopper kopen ben je direct van dit probleem af, zonder zorgen spring je op je chopper en met de wind door je haren rijd je naar je werk toe. Geen last van rijen auto’s, en vuile uitlaatgassen die je met je auto ook uitstoot. Een Spyder Wheelz chopper is namelijk milieuvriendelijk en rijdt op een accu, die overigens snel op te laden is.

Sportief en leuk uiterlijk

Wanneer je aan elektrisch denkt dan denk je niet als eerste aan een leuk en sportief model, maar met een e-Chopper kopen heb je echt een sportief en stoer model. Brede banden zorgen niet alleen voor een stoer uiterlijk, maar ook voor een goede wegligging. Door smalle bospaadjes of op verharde wegen rijden het is allemaal mogelijk, ruik de heerlijke lucht van de natuur als je met je vrienden een leuke tocht aan het maken bent. 

e-Chopper kopen

Maak een proefrit op de chopper

Wil je eerst meemaken of de E-chopper wel zo lekker rijdt als wordt beweerd? Natuurlijk kun je een proefrit maken, dan kun je zelf ervaren hoe comfortabel en lekker de elektrische chopper door het verkeer heen rijdt. De twee modellen rijden hetzelfde, alleen met het uiterlijk verschillen ze van elkaar. De Regular Edition is verkrijgbaar in zeven kleuren, de Black Edition in maar liefst acht mooie stoere kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *