rijschool Rhenen

Haal jouw examen gemakkelijk bij rijschool Rhenen

Bij rijschool Rhenen kan je rijles krijgen vanaf 16,5 jaar. Met de persoonlijke en intensieve aandacht van de instructeurs ga jij met zelfvertrouwen de weg op je examen in. Bij AARASS haal jij goed en snel je rijbewijs. Het is een kleine, maar zeer persoonlijke autorijschool met leerlingvriendelijke en een duidelijke manier van lesgeven.

Het fijne is dat ze goede service bieden wat je ook in de resultaat terug ziet. Er zijn veel mogelijkheden, dus je kunt zelf kiezen wanneer het het beste uitkomt. Iedereen vanaf de 16,5 jaar is welkom, iedereen krijgt persoonlijke hulp, zodat ze kunnen kijken wat de beste manier is om het bij jou aan te pakken. De instructies worden rustig gegeven, je hoeft niet bang te zijn dat er wat gebeurd, want ze hebben dubbele pedalen. Al onze rijinstructeurs bezitten allemaal met een geldige certificaat. Ze hebben al meer dan 300+ geslaagde leerlingen en zijn nu al 7 jaar actief

rijschool Rhenen

Hoe gaan de lessen er aan toe bij rijschool Rhenen

Als jij je eerste proefles hebt gehad, stellen hun een lesplan voor jou samen en dan begin je aan jou rijopleiding. De lessen bestaan uit 60 minuten, maar je kunt ook rijlessen  boeken van twee uur achter elkaar, of meerdere keren per week. De lessen worden opgebouwd aan de hand van jouw instructiekaart. We houden al jouw vorderingen bij, zodat je weet wat je al onder de knie hebt en wat je nog moet leren. De lessen gaan sinds kort met een nieuw hulpmiddel: de iPad. Elk onderdeel van officiĆ«le rijvaardigheid wordt hierbij behandeld in een duidelijke ingesproken film. Deze kunnen wij vooraf van elke autorijles in elke handeling tonen. Duidelijkheid is erg essentieel om de praktijkinstructie te verhelderen.