trouwauto kiezen

Hier moet je aan denken als je een trouwauto wilt huren

Er is natuurlijk al genoeg om aan te denken bij het regelen van je trouwdag. Daarom helpen we je graag een beetje op weg. Je trouwdag is natuurlijk de uitgelezen dag om die prachtige Ford Mustang te huren als trouwauto. Maar voordat je de auto van je dromen huurt voor de grote dag, zijn er een paar dingen belangrijk om aan te denken. Lees hieronder waar je rekening mee moet houden bij het regelen van vervoer voor de trouwdag.

Is een auto genoeg?

Je hebt natuurlijk mooi vervoer nodig voor de bruid op de trouwdag. Maar het kan ook zijn dat je meer mensen vervoer wilt bieden. Afhankelijk van het budget kun je ook een auto regelen voor het gezelschap van de bruid en voor de bruidegom. Dan heb je drie auto’s nodig, maar het minimale is dus één. Na de ceremonie heb je ook maar een auto nodig; namelijk om het bruidspaar te vervoeren naar de receptie. Maar vergeet niet als je voor één auto kiest, dat je met iedereen afspreekt hoe ze van locatie naar locatie komen. Je wilt niet dat een deel van de genodigden achterblijft.

Wie hoort bij elkaar in de auto?

Volgens traditie hoort de vader van de bruid samen met de bruid in een auto te reizen. De bruidsmeisjes en moeder van de bruid reizen samen in een andere auto. Maar komt dat niet zo uit, dan is dat helemaal niet erg. Natuurlijk zijn er gewoonten en gebruiken en dat is leuk om je aan te houden, maar er is geen man over boord als je daar geen behoefte aan hebt. Doe dus gewoon wat goed voelt. Het is tenslotte jullie dag en jullie kiezen wat voor die dag het beste is.

Wel of niet zelf rijden

Een belangrijke vraag voor je vervoer van de grote dag: wie rijdt er? Er zijn autoverhuurbedrijven die de auto met chauffeur verhuren, maar ook die de auto zonder chauffeur verhuren. Wil je graag zelf rijden in die prachtige auto die je hebt uitgezocht, kies dan een bedrijf waar dat kan. Geef je liever alles uit handen? Kies dan een bedrijf met chauffeur. Maar zorg in ieder geval dat er is afgesproken wie er rijdt, voordat je ineens zelf achter het stuur moet kruipen met je trouwkleding aan.