Is een Stromer iets voor jou?

Hou jij van fietsen, maar zijn de afstanden die je af moet leggen vaak te lang? Kies dan voor een Stromer pedelec! Nederland is een echt fietsland, veel van onze infrastructuur is uitstekend hiervoor uitgerust. We beschikken over goede fietspaden en ook op de weg is er ruimte voor de fiets en voor de Stromer. Dat is in andere landen vaak wel anders! Helaas is het niet voor iedereen mogelijk om dagelijks overal al fietsend naar toe te gaan. Omdat bijvoorbeeld de afstand te lang is of omdat ze niet bezweet ergens aan willen komen. De elektrische fiets biedt dan maar gedeeltelijk uitkomst – een speedpedelec is echter een uitstekend alternatief!

Wat is een Stromer?

Iedereen zal inmiddels wel bekend zijn met de elektrische fiets, deze biedt trapondersteuning zodat je wat meer snelheid kunt maken en minder last hebt van bijvoorbeeld tegenwind. Maar wat is nu precies een Stromer? Eigenlijk is dit ook een soort elektrisch stalen ros, maar dan met het verschil dat er veel hogere snelheden mee behaald kunnen worden. Afhankelijk van het model dat je kiest ligt de maximale snelheid tussen de 45 en 49 kilometer per uur. Dat is dus wel even iets anders dan gewone en elektrische fietsen! Door die hogere snelheid is een Stromer voor veel mensen een uitstekend alternatief voor de auto. Afstanden die normaal gesproken eigenlijk te lang zijn om fietsend af te leggen, komen nu binnen bereik. Je doet er immers gewoon veel minder lang over! Daarnaast zorgt de sterke accu ervoor dat je hoge snelheden haalt zonder dat jij jezelf bovenmatig in hoeft te spannen. Zo voorkom je dat je bezweet aankomt op je bestemming. Wel zo prettig als je bijvoorbeeld naar een vergadering moet of met een zakenrelatie een afspraak hebt staan. Met een Stromer heb je dus opeens veel meer mogelijkheden!

Waarom fietsen?

Maar als je ook de mogelijkheid hebt om met de auto te gaan, waarom zou je er dan voor kiezen om met de Stromer te gaan? Daar zijn verschillende redenen voor:

  • je hebt geen last van files
  • je hoeft nooit te zoeken naar een parkeerplek
  • je krijgt je dagelijkse portie beweging
  • je komt lekker in de buitenlucht

Genoeg reden dus om de auto eens wat vaker te laten staan! Bovendien draag je al fietsend op je speedpedelec niet langer bij aan de uitstoot van uitlaatgassen, waar voor fijnstof en andere schadelijke stoffen in zitten. Een Stromer laad je gewoon op en als je dit doet met groene stroom, ben je duurzaam bezig! Helemaal natuurlijk als je zelf ook nog eens zonnepanelen op je dak hebt liggen. Je ziet dat het dus zeker de moeite waard is om na te denken over de aanschaf van dit voertuig. Heb jij hier interesse in? Riesewijk Exclusives biedt op stromerpedelec.nl diverse modellen van dit merk aan. De modellen verschillen van elkaar wat betreft de maximale snelheid, maar ook wat betreft actieradius en oplaadduur van de accu. Dit zijn dus punten om op te letten. Je kunt bij hen bovendien niet alleen maar een Stromer kopen, maar ook leasen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *