Opzoek naar een verzekering

Als beginnende ZZP’er ben ik begonnen met het starten van een rijschool. Ik merkte al snel dat ik veel moest regelen gelukkig kwam ik uit bij Autorijschool verzekering die me erg veel laste bespaarde. Via een vriend van me kwam ik terecht bij Autorijschool verzekering.

Website bezoek

Nadat ik op de website terecht kwam viel me al meteen op hoeveel de Autorijschool verzekering voor me kon betekenen. Ik was op zoek naar een verzekering die me veel lasten kon besparen en niet te duur was. Op Autorijschool verzekering ben ik op zoek gegaan naar een offerte. Via de website kon ik een offerte aanvragen. Met paar simpele vraagjes kwam er de perfecte offerte voor me uit. Nadat ik de offerte kreeg heb ik contact opgenomen met de verzekering. Merkte al snel dat er meer mogelijkheden boden dan dat ik in eerste instantie had gedacht. Na de offerte te hebben bekeken en contact heb opgenomen ging ik nog even op de website rondzoeken. Ik merkte al snel dat ze meer aanboden dan alleen autorijschool verzekeringen. Via de site ben ik zelf voor mijn privé auto op een verzekering afgesloten.

Rijplezier

Na mijn rijschool gestart te zijn ben ik nooit in de problemen gekomen met de verzekering betreft. Al mijn lasten zijn overgenomen door de lesautoverzekering . Ik rij nu met erg veel plezier auto en geef mijn leerlingen veel plezier. Als ik schade heb gereden ben ik verzekerd en kan ik makkelijk via de website mijn schade invoeren. Dit is erg gemakkelijk, Ik ben erg blij met de verzekering. Ik hoop dat ik iedereen die op zoek is heb geholpen met mijn informatie over de verzekering. Ik raad iedereen aan om eens een kijkje te nemen op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *