Private shortlease

Private shortlease

Auto Rent is het perfecte bedrijf voor jou wanneer je opzoek bent naar een goede en betrouwbare Private shortlease. Wat zo ontzettend fijn is aan deze shortlease is dat je niet belachelijk veel betaalt en dat je niet vastzit aan een contract. De meeste mensen kiezen voor shortlease omdat dit de ideale oplossing is omdat het een erg flexibele en vooral kortdurende vorm is van de zakelijk en ook de private shortlease. Ze bieden bij dit bedrijf een ontzettend ruim assortiment aan moderne shortlease auto’s aan. Dus of je nou opzoek bent naar een ruimere gezinsauto of een klein en compact stadsautootje het kan hier allemaal. Bij shortlease zorgen ze voor de maximale rijcomfort zodat je de dag heerlijk kan beginnen en afsluiten. De shortlease is zowel mogelijk als private shortlease als zakelijke shortlease. 

Private shortlease

Persoonlijke ervaring met Private shortlease

Zelf ben ik een grote fan van de private shortlease omdat ik redelijk vaak het land uit ben voor mijn werk en ik heb natuurlijk liever niet dat ik dan door blijf betalen voor een auto die ik zelf helemaal niet gebruikt. Bij mijn shortlease weet ik tenminste zeker dat ik betaal voor de hoeveelheid dat ik de auto daadwerkelijk gebruik. Vanwege de korte duur en flexibiliteit is het voor mij erg makkelijk vol te houden en ik zou zeker iedereen aanraden om ook over te stappen naar een shortlease. Verder ben ik zeer tevreden over de service van dit bedrijf. Ik werd ten alle tijden goed op de hoogte gehouden van alle zaken die er gebeurden en verder kon ik altijd contact opnemen met de klantenservice, hier werd ik verder geholpen door vriendelijke en professionele medewerkers. Ik ga zeker weer terug naar dit bedrijf!

Private shortlease

Voor verdere informatie ben je natuurlijk van harte welkom om een kijkje te nemen op de website of je mag contact opnemen met de klantenservice. Succes!