REV IT motorkleding

REV IT motorkleding is ontworpen om mensen te inspireren

REV IT motorkleding ontworpen als slechts één antwoordt, innovatie en goed ontwerp inéén om mensen te stimuleren, zodat ze passie voor het motorrijden krijgen. Het is een merk wat misschien niet zo lang op de markt is als de concurrenten, maar heeft in de tijd dat het bestaat veel liefhebbers voor zich weten te winnen. En dat is niet voor niets, door een altijd uitstekend zittende pasvorm met onovertroffen veiligheidsniveaus, alleen zonder de astronomische prijzen die je voor deze kwaliteit zou verwachten.

REV IT motorkleding

In 1995 was onze landgenoot Ivan Vos Rev’It al een van de grootste importeurs van motorkleding in ons land. Hij zag wat het aanbod was en ontdekte een gat in de markt. Het aanbod bestond uit veel goedkope kwaliteit, geproduceerd met weinig liefde en goed gemaakte alternatieven vielen veel te duur uit. Het doel werd dus om meer te bieden voor een acceptabele prijsklasse, door functionaliteit te combineren met kwaliteit is REV’IT een merk dat voldoet aan ieders verwachting.

De kleding componenten zijn van uitzonderlijke kwaliteit.

REV IT motorkleding

In de productie is er veel aandacht voor detail tijdens ontwerp en fabricage. Componenten worden grondig gecontroleerd voor ze in productie gaan. Voorgesneden materiaal, ritsen, garen en dergelijke, worden eerst op kwaliteit gecontroleerd. Dit is op zichzelf niet uniek, maar geeft wel weer dat de kwaliteitsborging hoog op de agenda staat. De ontwikkelingen in het bedrijf zijn voorspoedig gegaan, meer investeren betekende dan ook betere systemen met nieuwe ideeën.

Door het gebruiken van baanbrekende 3D-systemen is ‘Engineered Skin’ geïntroduceerd, wat eigenlijk inhoud dat stiksel en naden verplaatst worden naar plekken op kleding waardoor ze minder een gevaar zullen zijn tijdens een ongeval. Dit had beduidende gevolgen met betrekking tot deugdzaamheid en bescherming. Mee door deze aanpassingen bezorgt REV IT motorkleding je een uniek uitrustingsniveau van veiligheid dat lekker zit. Er zijn weinig fabrikanten die moderne techniek en passie voor motorrijden zo wezenlijk samenvoegt. Bekijk het ruime assortiment van REV’IT in onze webwinkel op https://www.voordeelhelmen.nl.