Faalangst

Rijbewijs B in Arnhem halen met faalangst

Het halen van mijn rijbewijs B in Arnhem was iets waar ik heel erg tegenop heb gezien. Ik heb namelijk behoorlijke faalangst. En dit is nog veel erger wanneer ik iets moet doen waarbij mensen meekijken. Dus met een toets of tentamen gaat het nog wel maar bij praktijkopdrachten vind ik het echt verschrikkelijk. Ik word dan heel erg nerveus en van de zenuwen ga ik stomme fouten maken. De gedachte dat ik rijles moet volgen terwijl er iemand naast me zit die me beoordeelt vond ik echt verschrikkelijk.

Rijbewijs B in Arnhem

Rijbewijs B in Arnhem bij Rijschool Snell

Maar ondanks mijn angsten vond ik wel dat ik mijn rijbewijs b in Arnhem moest halen. Ik was bijna afgestudeerd en om mijn kansen op een baan te vergroten is een rijbewijs wel handig. Daarom besloot ik eens rond te vragen of mensen een goede rijschool wisten waar ze goed om kunnen gaan met faalangst. Ik weet dat ik niet de enige ben die hier last van heeft en ik weet ook dat het heel veel mensen toch is gelukt om hun rijbewijs te halen.

Rijschool Snell

Proefles

Via via kwam ik terecht bij Rijschool Snell. Ze waren direct heel aardig en begripvol. Ze stelde voor om een proefles te boeken om zo te kijken of het wat voor me was. Kennismaken met de instructeur en kijken of er een klik is. Ze zei ook dat het geheel vrijblijvend was dus als ik het niks vond dat was dat ook prima. Het feit dat dat mogelijk was vond ik erg prettig. De proefles was prima. De instructeur was erg aardig en kon me heel goed op mijn gemak stellen. Het was voor mij erg duidelijk dat hij heel goed wist wat mijn angsten waren en hoe hij daar mee om moest gaan. Dit gaf mij ook genoeg vertrouwen om ook te willen starten met rijles bij Rijschool Snell.