shortlease

Rijd een luxe auto dankzij shortlease!

Shortlease: het is een vorm van autoleasen die steeds meer in opkomst is. Hierbij least u een auto al vanaf één maand, waarna het contract vaak dagelijks al opzegbaar is. Flexibeler autorijden kan dus haast niet! Daarom is shortlease voornamelijk populair onder zelfstandig ondernemers, voor wie de mobiliteitsbehoefte snel kan veranderen. Maar wist u dat ook voor de particulier shortlease steeds aantrekkelijker wordt?

Stel: u sluit een ‘normaal’ private leasecontract af voor bijvoorbeeld drie jaar. De auto heeft u nodig om dagelijks naar het werk te gaan: dat ligt zo’n dertig kilometer verderop. Maar dan krijg je plotseling een baan aangeboden in je eigen woonplaats! De auto heb je niet meer nodig, zeker niet voor het aantal kilometers dat je hebt afgesproken in je leasecontract. Helaas voor jou: de auto kun je niet zomaar weer inleveren. Om onder het contract uit te komen dien je veelal een fikse boete te betalen.

Nou, in zo’n situatie kan natuurlijk iedereen belanden. Of bedenk je eens wat er gebeurt als je plotseling ziek wordt. Je wilt er natuurlijk liever niet bij stilstaan, maar er zijn diverse redenen te bedenken waardoor je plotseling geen auto meer nodig hebt óf je er geen meer kunt veroorloven. Met shortlease loop je echter geen enkel risico.

Maar voor anderen is de keuze voor shortlease er ook ‘gewoon’ eentje vanuit luxe-overwegingen. Doordat je na een maand de auto alweer kunt inleveren, biedt shortlease dé kans om verschillende wagens uit te testen. Dus geeft je spaarrekening je niet de mogelijkheid om die splinternieuwe sportwagen aan te schaffen? Dan kun je er via shortlease alsnog een maandje of langer de blits mee maken! Bij Blankert Shortlease uit Zwolle kun je op dit moment bijvoorbeeld de volgende wagens leasen:

Lexus IS 300H Hybrid

Lexus is nou typisch zo’n merk dat iedereen wel kent, maar waar de meesten nog nooit in gereden hebben. En dat terwijl het merk racemonsters aflevert waar je beslist in gezien wilt worden! Deze oersterke Japanner is ook nog eens hybride, wat je flink bespaart op de brandstofkosten.

BMW 520I

Deze heerlijke 5-serie combineert luxe en comfort met ongekend sportieve rijprestaties. En hoewel deze wagen ‘gewoon’ 184 pk onder de motorkap heeft liggen, rijdt hij toch slechts één op 17. Alleszins acceptabel voor zo’n krachtige auto!

Mercedes-Benz C180 Coupé

Iets minder snel, maar minstens zo luxe als de BMW: dat is deze glanzend zwarte Mercedes met alles erop en eraan. De comfortabele sportstoelen in combinatie met het uitgebreide multimediasysteem maken dat uitstappen een straf wordt. In deze auto wil je blijven rijden!

Jaguar I-Pace

Wil je een keer rijden in de wagen die door World Car Awards werd uitgeroepen tot auto van het jaar 2019? Dan kan dat via Blankert Shortlease! Daar staat de volledig elektrische crossover SUV namelijk op je te wachten. Dit monster haalt, ondanks zijn logge voorkomen, de 100 kilometer per uur makkelijk binnen vijf seconden. Wauw!