Vervoer met de taxi

Taxi Utrecht naar het ziekenhuis, speciaal ziekenvervoer

Wil je met Taxi Utrecht het vervoer naar of van het ziekenhuis regelen? Natuurlijk kan dit voor je geregeld worden. Er wordt altijd rekening gehouden met de omstandigheden en met speciale wensen. Onze chauffeurs rijden van en naar het ziekenhuis of naar andere zorginstellingen. Nu vraag je je af wat ziekenvervoer precies is? Het is meer dan alleen jou van punt A naar punt B brengen. Ten eerste is voorzichtigheid en zorgvuldigheid bij ons belangrijk. Ook moet er genoeg ruimte zijn om een rolstoel te plaatsen. Geef je wensen van te voren aan ons door, dan zorgen wij voor een goede wagen. We hebben veel gespecialiseerde, brede taxi’s. Daarnaast hebben alle chauffeurs kennis van EHBO, ze zijn professioneel opgeleid en getraind om het zo aangenaam mogelijk te maken.

Neem een taxi

De Taxi Utrecht kan overal naar toe

Mocht het nou een ziekenhuis, kliniek of specialist zijn, of gaat het om dagopvang of dagbesteding. Het kan allemaal. Zo kunnen we je ook naar een activiteitencentrum brengen of naar een school. Zodra je aangeeft wat je wensen zijn, is dit uiteraard allemaal mogelijk. Je kunt direct reserveren via de website. Mocht je nog vragen hebben, bel of app gerust. Vaste prijsafspraken en routine ritjes zijn ook mogelijk.

Neem een taxi

Speciaal vervoer naar het vliegveld Schiphol

Wil je met je rolstoel naar bijvoorbeeld Schiphol? Ook dit is mogelijk. We zoeken uit waar je moet zijn en parkeren zo dicht mogelijk in de buurt. Ook helpen we je met koffers en met andere voorzieningen. Speciale wensen kun je altijd aangeven, we kijken altijd wat we voor je kunnen doen. Wacht niet langer en reserveer vandaag nog! We horen het graag van je! Mocht je zakelijk willen reizen of koeriersdiensten bij ons willen afnemen, dan kun je uiteraard ook bij ons terecht. Via de website lees je meer hierover.