ksztransport-logo

Transport bedrijf moerdijk online!

Zit jij al jarenlang in de transport en wil jij weten hoe het gaat bij anderen? of ben jij totaal niet bekend met de transport en wil je er gewoon veel meer van weten? dan zit je hier op de juiste plek! Wil jij je zeecontainers naar de haven van Rotterdam laten brengen of wil jij je goederen laten bezorgen met een speciaal koelsysteem? dan is transportbedrijf moerdijk wat voor jou! Ze rijden heel nederland door en zorgen voor de beste service voor jou.

Soorten transport

Zoals hierboven al beschreven staat hebben ze transport op meerdere vlakken, van zee containers vervoeren naar levensmiddelen vervoeren met speciale vrachtwagens en regels. Ze kunnen hun speciale vrachtwagens dus voor meerdere dingen inzetten en dat is een groot voordeel voor als jij je spullen wil laten vervoeren door nederland of europa. Ook is het track and trace systeem van de vrachtwagens van transportbedrijf moerkerk een pluspunt, zo kan jij altijd zien waar je vrachtwagen of container is en hoelang het nog duurt en dat vinden mensen normaliter fijn om te weten.

Samenwerkingen en certificaten

Wil jij je goederen laten vervoeren? door deze certificaten zie jij dat dit een goede optie is! 

Ze hebben de NIWO, TLN en Paychecked transport certificaten en daardoor zie jij dat ze betrouwbaar en professioneel zijn. Ze hebben een samenwerking met Bluekens Truck Bus voor hun vrachtwagens, dit is een mooie samenwerking zodat uw goederen veilig van A naar B vervoerd kunnen worden. De chauffeurs van transportbedrijf moerdijk zijn ervaren, hebben de juiste papieren, zijn verzekerd en weten dus hoe ze met jouw spullen om moeten gaan en zorgen er ook voor dat het veilig aankomt op locatie. Is dit nou wat u wil? Neem dan een kijkje op de website!