Fietskrat kopen

Veilig boodschappen doen met de fiets

Ga je geregeld op de fiets boodschappen doen dan neem je altijd meer mee dan je in gedachten hebt, met meerdere tasjes aan je stuur fiets je naar huis. Niet echt handig want het gewicht is altijd verschillend, hierdoor fiets je niet echt comfortabel en veilig naar huis. Maar je kunt natuurlijk ook een fietskrat kopen, met het gebruik hiervan fiets je een stuk comfortabeler. Ander voordeel is dat je in de meeste gevallen ook meer kwijt kunt in de krat dan in een plastic tasje. De houten krat is in verschillende hoogten verkrijgbaar in de webshop van bikeunique.nl.

Populair voor op de fiets

Een fietskrat kopen is erg populair geworden, zowel kinderen als volwassenen maken gebruik van een krat op de fiets. Boodschappen doen, de schooltas in de krat zijn maar twee voorbeelden waarvoor je de krat kunt gebruiken. De kratten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en materialen, zowel hout als kunststof is beschikbaar. Geen gedoe meer met fietstassen wat niet ten goede komt aan het evenwicht tijdens het fietsen. Eenvoudig doe je de spulletjes in de krat en comfortabel fiets je lekker naar je bestemming toe. In de webshop van bikeunique.nl vind je verschillende materialen en soorten kratten voor je fiets.

Fietskrat kopen

Ook de bekende fietstas is te koop

Misschien vind je een fietskrat kopen niet nodig en wil je liever gebruik maken van de bekende fietstas? Ook deze is verkrijgbaar in het assortiment van bikeunique.nl, of een mand voor de fiets waarin je spulletjes kunt vervoeren. Er zijn verschillende manieren en mogelijkheden, afhankelijk van wat je moet vervoeren in de webshop. Het oog wil natuurlijk ook wat, de kratten, tassen en manden zijn van uitstekende kwaliteit en zien er ook mooi uit. Weet je niet precies welke keus je moet maken, of wil je meer weten over een van de producten? De medewerkers van de webshop zitten voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Geef een reactie