Waarom niet een Volkswagen ID3 leasen?

Een Volkswagen blijft een echte Volkswagen. Dat was zo en zal altijd zo blijven. Ook Volkswagen komt uiteraard met prachtige elektrische auto’s op de markt. Elektrisch rijden is de toekomst dus het is niet gek dat Volkswagen daar volledig in mee gaat. Uiteraard hebben ook de elektrische Volkswagens alle voordelen die we van dit merk gewend zijn. Daarnaast wordt het rijden dankzij een elektromotor schoon en vele malen goedkoper! De echte Volkswagen liefhebber, die voorheen andere modellen van dit merk reed, zal zich direct herkennen in de elektrische Volkswagen ID3. Uiteraard gaat de komst van deze auto gepaard met een aantal interessante innovaties.

Een Volkswagen ID3 is aantrekkelijk voor stad en land

Lange tijd was het grootste kritiekpunt op elektrisch rijden, de afstand die je met een volle accu kon rijden. Volkswagen maakt direct korte Mette met deze kritiek. Met de nieuwe Volkswagen ID3 kun je maar liefst een actieradius bereiken van meer dan vijf honderd kilometer! Dit zijn afstanden die nog maar kort ondenkbaar waren voor het elektrisch rijden.

De basis van de Volkswagen ID3

De Volkswagen ID3 is al vanuit de basis opgebouwd met een elektrische aandrijving als uitgangspunt. Daarvoor wordt het inmiddels beroemde MEB-platform gebruikt. Dit is een unieke uitvinding van Volkswagen. Dit MEB-platform wordt steeds vaker ook door andere fabrikanten gebruikt. Je zou dus kunnen stellen dat de Volkswagen ID3 aan de basis staat van het elektrisch rijden zoals dat natuurlijk hoort te zijn bij dit fantastische merk.

Genieten van alle vernieuwing

Het is wel aantrekkelijk om te weten dat een Volkswagen ID3 ook heel veel nieuws brengt. Het is namelijk ook goed om te zien dat er zowel in als om de auto allerlei innovatie heeft plaatsgevonden. Ook op het gebied van zaken zoals connectiviteit en dergelijke is deze auto een aantrekkelijke optie. In al deze opzichten is het dus goed om te ontdekken wat de Volkswagen ID3 jou te bieden heeft. Past de Volkswagen ID3 goed bij jou? Maar heb je niet voldoende geld om deze fantastische auto aan te schaffen? Waarom niet een Volkswagen ID3 leasen dan?

Een Volkswagen ID3 leasen en profiteren van goedkoop rijden

De aanschafprijs houdt velen van ons tegen om in een nieuwe Volkswagen ID3 te rijden. Elektrische auto’s zijn nou eenmaal in aanschaf duurder dan een auto op benzine of diesel, zo ook bij Volkswagen. Maar als je eenmaal zo’n auto hebt, dan bespaar je maar liefst 50% op je autokosten! Opladen is vele malen goedkoper dan tanken, je hoeft geen wegenbelasting te betalen en mocht je de auto zakelijk rijden dan ligt ook de bijtelling een stuk lager. Daar komt nog bij dat een elektrische auto vele malen minder onderhoud nodig heeft. Een Volkswagen ID3 leasen is dus helemaal geen gek idee als je op je portemonnee wilt letten. Je betaald een vast maandbedrag en rijdt deze gloednieuwe auto voordelig. Daarbij ben je verzekert van goed vervoer, want mocht er onverhoopt iets mis gaan dan staat er direct vervangend vervoer voor je klaar.